ANDREAS & ASOCIATII S R L

Telefon: 0356.444.888,

Adresa: Str. Martin Luther, nr.2, et.4

Localitate: Timișoara (județul Timis)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii este constituita dintr-o echipa de profesionisti, compusa din avocati, experti contabili si consultanti fiscali asociati. Ne-am infiintat cu scopul de a furniza servicii legale si fiscale de cea mai buna calitate catre cei mai interesanti, sofisticati si exigenti clienti de business. Aceasta viziune a ramas intacta.

O masura a succesului nostru este si portofoliul nostru de clienti care include multe dintre cele mai de succes companii multinationale ori locale. Suntem prezenti pe piata de afaceri din Romania de peste 16 ani, inca din anul 1998 si avem o experienta bogata, dublata de o temeinica pregatire profesionala. Specialistii nostri au in total peste 300 de ani de experienta. Dam totul pentru client, cu implicare de 150%, iar clientii se reintorc mereu la noi. Seriozitatea, profesionalismul si serviciile de prima clasa ne-au permis sa mentinem relatii de lunga durata cu clientii nostri. Avem multe abonamente care dureaza neintrerupt de 10-15 ani , iar asta spune multe depre noi. Avem o viziune pragmatica si orientata pe obtinerea de rezultate pentru clientii nostri. Ne-am construit o reputatie spunand clientului ceea ce trebuie sa stie, nu ceea ce vrea sa auda! Ca firma apreciem talentul, implicarea, creativitatea si spiritul de echipa.

Alexandru, Andreas si Asociatii a luat nastere prin infiintarea de catre Casa de Avocatura ALEXANDRU Catalin Pusa & Asociatii a diviziei de Expertiza Contabila si Fiscala – ``Andreas & Asociatii``, adaugand astfel la experienta, resursele si reputatia avocatilor – talentul si excelentele cunostiinte ale expertilor contabili si fiscali. Astfel am venit in intampinarea cerintelor clientilor nostri, oferindu-le servicii de inalta calitate prin cei mai buni avocati, experti contabili si consultanti fiscali, reuniti intr-o echipa de profesionisti de top. Echipa noastra de avocati si contabili cu o inalta specializare functioneaza ca un tot unitar, si va ofera atat servicii avocatiale de prima clasa cat si servicii financiar-contabile si fiscale complete, inclusiv expertiza contabila, planificare si optimizare fiscala, analiza financiara, asistenta la controalele autoritatilor romane. Ai nevoie de un avocat bun, de un contabil abil sau de un consultant fiscal priceput? Cu siguranta il gasesti la noi.

servicii contabile
Contabilitate
servicii contabile
Resurse umane
servicii contabile
Consultanta juridica si de afaceri

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informaţii sau sugestii.

Site-uri utile:

contabilitate timisoara

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
catalog web

Catalog web

Firme pe net
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare