KS EXPERTCONT 17 SRL

Servicii complete de contabilitate, înființări firme, consultanță gratuită

Firma de contabilitate KS EXPERTCONT 17 SRL cu sediul pe strada Aurel Cosma nr 45A, Moșnița Veche (vezi pe maps) este înregistrată la CECCAR sub numărul A 0013656 pentru activități de contabilitate și servicii conexe.

Societatea noastră este condusă în activitatea pe care o desfășoară de principiile esențiale ale profesiei: independență, integritate, obiectivitate și, în principal, competență.

Firma noastră de contabilitate a luat naștere din dorința de a fi alături și de a ajuta cât mai mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse și din dorinţa de a demonstra că se poate și altfel, că se poate lucra cu profesionalism, corectitudine și seriozitate!

Experiența noastră vastă și educația continuă în domeniul contabilității și fiscalității ne recomandă pentru a fi un partener de încredere pentru compania Dvs. Echipa noastră tânăra și experimentată de contabilitate ne-a ajutat să ne atingem obiectivul propus, să oferim servicii de contabilitate de calitate.

expert contabil

Misiunea noastră

Căutăm în permanență soluții legale, corecte și eficiente pentru a va asigura performanță business-ului dumneavoastră. La KS EXPERTCONT 17 SRL veți regăsi o echipă de specialiști cu experiență relevantă și pregătiți să vină în întâmpinarea diverselor situații cu care va confruntați. Oferim soluții individualizate pentru a garanta și susține creșterea succesului și a performanței afacerii pe care o conduceți.