infiintari firme timisoara

Locul 1 în Top Afaceri România 2020 pentru domeniul activități juridice și de contabilitate

infiintari firme timisoara

Înființare firmă

Servicii complete

Contabilitate Timisoara

Vezi detalii

Atunci când ai luat decizia de a lua drumul antreprenoriatului primul pas îl reprezintă respectarea etapelor necesare pentru înființarea firmei sub una dintre formele legale pe care legislația din țara noastră le pune la dispoziție. Doar că de foarte multe ori cei care își doresc să își înființeze o firmă conștientizează de cât de mult timp este nevoie pentru acest demers și de câte drumuri la diferite ghișee. Alături de noi poți să înființezi o firmă fără a fi nevoie să te deplasezi. Acum totul poate fi mult mai simplu prin metoda de înființare firmă online și într-un timp record.

Înființare firmă online și fără bătăi de cap!

Înființarea unei firme 100% online înseamnă că în calitate de antreprenor vei uita de birocrație și de bătaia de cap datorată cozilor la care trebuie să aștepți și numeroasele drumuri pe care trebuie să le faci la Registrul Comerțului pentru înregistrarea firmei. Toate acestea revin în sarcina unei firme specializate în prestarea de servicii de înființare firmă. Firma KS EXPERTCONT 17 SRL oferă consultanţă de specialitate privind constituirea societăţii comerciale astfel încât în calitate de antreprenor să iei cele mai bune decizii.

Întreaga echipă care lucrează pentru firma noastră dispune de o vastă experiență în întreg procesul de înființare a societăților comerciale. Acest lucru garantează pentru calitatea și profesionalismul pe care le oferim fiecărui client atunci când suntem solicitați pentru înființarea unei firme. Întregul procesul de înființare a unei firme este acum doar la un click distanță, iar costurile pentru serviciile de înființarea a unei noi firme pe care le propunem oricărui viitor antreprenor sunt extrem de accesibile și complet transparente.

Înființare Firmă, servicii profesionale rapide, totul online,
fără stat la cozi, totul de la distanță sigur și rapid!

Servicii complete

Înființări firme și găzduire sediu social

De foarte multe ori atunci când un antreprenor dorește să își deschidă o afacere întâmpină o problemă în sensul în care nu obține acordul vecinilor, asociației de proprietari pentru găzduirea sediului în apartamentul proprietate privată sau are nevoie de un alt sediu. În acest context tot ceea ce trebuie să faci este să apelezi la firma noastră specializată în contabilitate sau Infiintari firme Timisoara și ne ocupăm noi serviciul de găzduire sediu social pentru societatea care urmează a fi înființată. În cadrul costurilor cu găzduirea sediului social sunt incluse serviciile de preluare a corespondenței și redirecționarea acesteia către client.

“Specialiștii noștri vă pot oferi servicii dedicate, în funcție de tipul de companie ales. Vă stam la dispoziție cu servicii de înființare firmă în Timișoara, precum și în alte orașe ale tării. Consultanță gratuită pe tot parcursul procesului de înființare!”

Karla Pop

Administrator

Contactați-ne și solicitați o ofertă personalizată.

Servicii înființare firme Timișoara

În cadrul serviciilor de înființare a unei firme pe care le oferim tuturor acelor clienți care apelează la noi pentru astfel de servicii se regăsesc următoarele:

– Servicii de consultanță privind alegerea tipului de societate comercială ce urmează a fi constituită;
– Servicii de consultanță în contabilitate și servicii de contabilitate;
– Înființarea oricărui tip de societate: S.R.L., S.R.L.-D., P.F.A., Î.I., Î.F.;
– Rezervarea denumirii firmei/societății la Registrul Comerțului;
– Tehnoredactarea tuturor actelor tipizate necesare la Registrul Comerțului;
– Elaborarea și redactarea Actului Constitutiv al firmei și a Contractului de Comodat pentru sediul social al firmei înființate;
– Depunerea dosarului complet la Oficiul Național al Registrului Comerțului;
– Ridicarea Rezoluției de înființarea pentru noua firmă/societate comercială și a celorlalte documente specifice de la ONRC;
– Ridicarea Registrului Unic de control de la ANAF;
– Depunerea capitalului social în numele tău pentru societatea înființată la una dintre băncile alese de tine;
– Achităm Taxa de publicare în Monitorul Oficial la depunerea dosarului.

Poate te-ar interesa și următoarele servicii:

Mențiuni Persoane Juridice ( servicii ONRC )Află detalii

Servicii salarizare și administrare personalAflă detalii

Dizolvare și lichidare FirmăAflă detalii

Certificat de atestare fiscalăAflă detalii

Solicită o ofertă de preț!

0762 401 560

Înființări Firme Online

Pe lângă serviciile propriu-zise cu înființarea unei firme prin depunerea și ridicarea actelor de la Registrul Comerțului, firma noastră te mai poate ajuta la momentul înființării unei noi societăți și cu următoarele servicii:

– Adăugarea sau scoaterea unui cod CAEN în domeniul de activitate al firmei;
– Autorizare unui cod CAEN;
– Realizarea ştampilei pentru nou înființata societate și predarea documentelor;
– Deschiderea sau închiderea punctelor de lucru;
– Suspendarea sau reluarea activității firmei;
– Schimbarea administratorilor firmei, schimbarea denumirii societății sau schimbarea sediului social al firmei;
– Găzduirea sediului social pentru firmă.

Înființări Firme Online

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de înființarea firmei tale!

Odată ce lași în seama experților noștri în infiintari firme Timisoara toți acești pași ai garanția faptului că nu vei mai pierde timpul și te vei putea concentra exclusiv pe crearea de produse sau servicii de cea mai bună calitate pe care să le oferi potențialilor clienți. La KS EXPERTCONT 17 SRL ai garanția profesionalismului și a serviciilor prestate într-un timp record astfel încât să stai fără bătăi de cap.

Pentru înființarea unei firme în Timișoara și pentru a-ți pune în practică ideea de afacere pe care o ai trebuie doar să urmezi 3 pași simpli, după cum urmează:
Pasul 1 – Folosește formulare de contact sau numărul de telefon 0762 401 560 pentru a ne contacta
Pasul 2 – Trimiți toate documentele necesare pentru constituirea firmei pe care dorești să o înființezi la adresa de e-mail hello@contabilitate-timisoara.ro.
Pasul 3 – Noi ne ocupăm de pregătirea dosarului complet cu toate documentele necesare pentru înființarea unei firme și apoi îl depunem online la Registrul Comerțului.

Specialiștii noștri în înființarea de firme și societăți comerciale vor avea grijă de înființarea firmei tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să vii cu ideea privind denumirea și tipul de societate comercială. Iar de restul de ocupăm noi. Firma KS EXPERTCONT 17 SRL este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și oferă servicii de înființări firme Timișoara, dar și servicii de contabilitate. Pentru că suntem conștienți că fiecare viitor antreprenor are nevoi diferite atunci când vine vorba despre înființarea unei firme sau a unei societăți cu personalitate juridică, la KS EXPERTCONT 17 SRL venim în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate privind serviciile de înființare a unei firme. Suntem mereu gata pentru a oferi sprijin, îndrumare și consultanță pentru procesul de înființare a unei firme.

infiintari firme timisoara

Uită de bătaia de cap necesară pentru înființarea unei firme și apelează cu încredere la serviciile noastre în acest domeniu de activitate.
Contactează-ne

Te putem ajuta!

  Telefon

  0762 401 560

  Locație

  KS EXPERTCONT 17 SRL
  Strada Aurel Cosma nr 45A, Moșnița Veche, vezi pe hartă

  Ne găsești și pe facebook