Cum poti sa iti deschizi un PFA fara bataie de cap

Daca vrei sa renunti la postura de angajat si vrei sa iti desfasori activitatea pe cont propriu, cea mai la indemana solutie o reprezinta forma de organizare de tip Persoana Fizica Autorizata. Aceasta forma de organizare permite oricarei persoane fizice sa desfasoare activitati economice legale. Desi este cea mai simpla forma de organizare pentru a presta activitati economice, deschiderea unui PFA este foarte asemanatoare cu deschiderea unei societati comerciale.

Acest lucru presupune ca trebuie completata o documentatie care urmeaza a fi depusa la Registrul Comertului. Daca vrei sa scapi de bataia de cap pe care o implica aceste proceduri birocratice, cea mai la indemana solutie o reprezinta serviciile profesionale de infiintari firme. In cadrul acestor servicii vei putea beneficia inclusiv de servicii pentru deschiderea unui PFA.

Avantajele serviciilor de infiintare firme

Cu toate ca procesul de a deschide o firma, implicit si un PFA, nu este unul foarte complicat, trebuie subliniat faptul ca atunci cand apelezi la serviciile de infiintari firme vei putea beneficia de o serie de avantaje. In primul rand vei cunoaste exact care sunt pasii care trebuie urmati pentru infiintarea PFA-ului in cel mai scurt timp. Un al doilea avantaj se refera la faptul ca in raport cu institutiile statului implicate in procedura de infiintare a PFA-ului vei fi reprezentat(a) de catre firma pe care ai angajat-o pentru a deschide PFA-ul.

Acest lucru inseamna ca vei scapa de drumurile facute la ghisee sau de timpul petrecut la telefon pentru a clarifica diferite aspecte. Mai mult, vei economisi timp pretios alocat pentru demersul de infiintare a PFA-ului. Tot printre avantajele oferite de specialistii in deschiderea unei noi firme se numara si redactarea sau intocmirea tuturor documentelor care trebuie sa se regasesca in dosarul depus la Registrul Comertului. In acelasi timp vei avea garantia faptului ca dosarul depus este complet si nu vor exista motive pentru a prelungi deschiderea PFA-ului.

Nu in ultimul rand vei putea beneficia de serviciile de gazduire sediu social atunci cand apelezi la o firma specializata in deschiderea de noi firme. Aceste servicii sunt foarte utile in cazul in care nu exista o adresa unde sa poti avea sediul social al PFA-ului, existenta acestui sediu social fiind obligatorie pentru infiintarea PFA-ului.

Servicii pentru deschidere PFA

Acum ca ai descoperit care sunt principalele avantaje de care te poti bucura atunci cand apelezi la firmele de infiintare a entitatilor cu personalitate juridica de tip PFA pentru desfasurarea activitatilor economice, nu iti ramane altceva de facut decat sa gasesti astfel de servicii si sa apelezi la acestea in momentul in care decizia de a infiinta PFA-ul este luata.

Înființări firme Timișoara Online, Rapid, Ieftin si Simplu

 

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

 


Contabilitate Timisoara

Servicii complete de contabilitate, înființări firme, consultanță gratuită. Sună pentru detalii 0762 401 560